Mega Super Manifest
Cytat:Mianowicie jest to ciągłe utrzymywanie się Wspólnoty Rozwoju przy korycie (nadal mają swoich ministrów i posłów).
Nie chcę sobie wyobrażać atmosfery przy celowym izolowaniu jednej czwartej obywateli. :roll: Zwłaszcza tych dość czułych na swoim punkcie.

Cytat:to jeszcze obalili "legalnie" prezydenta zmuszając policjanta do strzału.
Uprzejmie proszę, żebyś w tym momencie przestał wyrażać się o czymś, o czym nie masz bladego pojęcia. Posądzanie mnie o oglądanie się na wpływy jakichś tam trzecich ugrupowań podczas podejmowania takiej decyzji jest dla mnie zwyczajnie przykre.

Cytat:- Usunąć wszelkie rzeczy jakie były z nim związane
Nacjonalista nie może głosić zerwania z tradycją jeszcze z 2013 roku, jaką jest nieusuwanie postów. ,Wink

Cytat:- Przygotować ustawy zmieniające ordynację w sposób korzystny dla całej Bialenii (nie chcę nie startować na prezydenta tylko dlatego, że mam obywatelstwo Abachazji)
Ten punkt akurat jest całkiem korzystny.
Zresztą, nie chcę być niemiły - ale czy przypadkiem z bardziej błahych powodów już z tego obywatelstwa nie rezygnowałeś?

Cytat:- Usunąć WRońskie ustawy.
A konkretniej...?

Cytat:- Obalić stary system i ustalić nowy, bardziej sprawiedliwy
Co jest niesprawiedliwe w obecnym systemie? Nawet głosy ważone już wywaliśmy. :Smile

Cytat:- Wprowadzić wolny rynek (nie, nie da się nikogo na nim okraść)
Co jest niewolnego w obecnym rynku?

Cytat:- Rozdzielić dawne folwarki usuniętych Hasselandczyków (którzy nie chcą się zintegrować) między aktywne osoby w kraju
O ile kojarzę, to nawet Ci, którzy zapowiadali siedzenie w samym Hasselandzie, nie poszli aż tak daleko. A reszta... słabo jest aktywna w ogóle.

Cytat:- Zmniejszyć kompetencje Policji Krajowej (niemożność zabijania)
Spoko, ale kosztem usunięcia nietykalności karnej konduktora podczas trwania kadencji.

Cytat:Gdy przeprowadzimy owe zmiany, to będziemy o wiele lepsi i bardziej wolnościowi, co dobrze się odbije na naszej aktywności i możliwej popularności.
Jakoś nie wydaje mi się, żeby Hasseland i odstrzał kogoś odstraszały. Do innych samorządów nikt się nie pcha, a Sasza się nie zniechęciła od trzykrotnego trafienia do grobu.

Cytat:#AlexWróć #KriWróć #MvPWróć
A to popieram całym sercem.

Cieszy mnie natomiast, że utrzymujesz stałe poglądy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Mega Super Manifest - przez Fiodor Swirydiuk - 05.05.2016, 21:49:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości