11.05.2016, 19:35:38
(11.05.2016, 18:00:49)Karol II Pobożny link napisał(a): Zauważ, Drogi Markusie, że obóz ten zwał się skarlandzkorotryjskim kiedy rządziłem SkarlandemPoniekąd masz rację, jednak nadal Skarland, Rotria oraz Niderlandy tworzą taki swój prywatny folwark, który stał się układem zamkniętym. Niemniej jeśli owe państwa nie pozyskają świeżej krwi, to ich przyszłość maluje się raczej w ciemnych barwach.
(11.05.2016, 19:19:02)Piotr Pawel I link napisał(a):No to jeśli chcemy się bawić w promocję to tylko pod takim względem i liczyć, że wirtualny świat może stać się popularny wśród studentów. Jest to grupa ludzi, wśród której na pewno można pozyskać jakiś materiał na mikronautów. Historia pokazuje, że spamowanie na forach o tematyce politycznej, fantasy, czy nawet sadisticu, nie daje żadnych zadowalających efektów. Swoją drogą ciekawe, jakby każda uczelnia stała się takim polis w internecie i zbudowała wokół siebie społeczność. ^^Cytat:Bialeńczyk ze Sarmatą zrobi wykład o wirtualnym świecie na jakiś uniwersytecie?
Ja aktualnie jestem analitykiem, kilka wykładów w ub.r. miałem (np. podczas Festiwalu Nauki!), nie ma problemu - szukamy uczelni w Warszawie i działamy. Ewentualnie debata z udziałem jakiegoś Sarmaty... B)
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin