13.05.2016, 21:42:34
Proszę też Kochanieńkiego Króla, aby odpowiedział mi, dlaczego modyfikował post Bajtusia? Czy ów wiadomość zawierała rażące błędy?
Zabawne jest to, że Kochanieńki Król przestaje prowadzić dyskusję, gdy kończą mu się racjonalne odpowiedzi.
Jest to straszliwie widoczne, i bardzo dobrze.
Po co komu monarchia w tym kraju?
Akurat przywołany przeze mnie post Fiodora był do nieco innego wątku... I myślę, że właśnie ten post zaliczał się do tego 1% słusznych. Ja nie wiem, dlaczego został usunięty...
Zabawne jest to, że Kochanieńki Król przestaje prowadzić dyskusję, gdy kończą mu się racjonalne odpowiedzi.
Jest to straszliwie widoczne, i bardzo dobrze.Po co komu monarchia w tym kraju?
Cytat:Iwanie, aż się ciśnie powiedzenie: "Panowie Oficerowie (i Generałowie) nie przy wódce"... Wszak to proszona impreza - a do cenzury to posty tego całego Swirydiuka czy jak mu tam... to akurat w 99% zwyczajny spam to i się nie dziwię, że moderzy je po prostu wywalają... Sam zrobiłbym to sam w "swoich" działach.
Akurat przywołany przeze mnie post Fiodora był do nieco innego wątku... I myślę, że właśnie ten post zaliczał się do tego 1% słusznych. Ja nie wiem, dlaczego został usunięty...
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej