XI Uroczysta Kolacja z Królem
(13.05.2016, 22:05:21)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a): Gratuluję, do moich postów się dobierać... Szkoda gadać. >Tongue

Cytat:Proszę zwracać się do Króla tak jak przystoi, czyli Wasza lub Jego Królewska Mość, albo po prostu Król. Czy naprawdę trzeba uczyć WKW etykiety? Doszukuje się tylko WKW wszędzie teorii spiskowych. Post Bajtusia został zedytowany, bo zmieniłem numer tak, żeby wszystko szło po kolei... Straszna cenzura, prawda? A Fiodor został wyrzucony ze względu na interes publiczny - jest on wrogi Hasselandowi, a jego wypowiedzi są pełne wulgaryzmów i obrażania innych.

Ja nie wiem, ale moim zdaniem, nie powinno się modyfikować czyichś wiadomości. To, czy zostaną zmodyfikowane, powinno zależeć wyłącznie od ich twórcy...

Dobrze, został wyrzucony, ale pytam się kolejny raz. Czy post, który podlinkowałem w jakiś sposób zagrażał Hasselandowi? CO było w nim takiego złego, że został usunięty? Kyrie... Jakbym ze ścianą gadał...

Przecież mówię, że to zwykła pomyłka, która czasem zdarza się chyba każdemu. Niefortunny wypadek.
Nie zgodzę się, gdyż, uważam że moderator działu powinien dbać o jego porządek.
Ten post nie zagrażał, ale Fiodor Swirydiuk jako osoba wygnana nie ma prawa tu pisać, dlatego wszystkie jego wiadomości będą kasowane. I tyle...

Panie Kuceł - zachęcam więc do zamieszkania w Hasselandzie - wybrania sobie odpowiednich gór - bo mamy ich u nas pod dostatkiem oraz organizacji wspomnianego przez siebie konkursu. W razie czego służę pomocą.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
XI Uroczysta Kolacja z Królem - przez Eddard Noqtern - 10.05.2016, 14:23:25

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości