01.06.2016, 15:55:17
Jeśli chodzi o wizerunek stopni, to podobnie jak w przypadku bialeńskich nie chciałem by były kopią istniejących w realu, a jednocześnie by jakoś nawiązywały do "królewskości" KH - stąd korona spotykana w takich państwościach. Jest możliwe zbliżona do tej z godła... Co do innych elementów to generalnie większość systemów stopni w realu jest do siebie podobna - ot kilka kombinacji, które w sumie się powiela i tutaj się niewiele wykombinuje, a i przecież jakaś logika w tym musi być.
Lotnicze w sumie będą się różnić kolorystyką... Nad MW pomyślę. Natomiast półokrągłe zakończenie naramiennika wynika z tego, że RB ma trójkótne, dla CB zaproponowałem takie "carskie" czyli "starorosyjskie" - no to dla Was zostało takie z owalnym zakończeniem. Potem się pokombinuje jak to włączyć do systemu naramienników wyświetlanych na Forum.
Przepraszam, lakonicznie bo z telefonu po drodze. Co do traktatu wypowiem się ewentualnie wieczorem gdy będę w domu... Jednak mi się podoba i będę go popierał w RB.
Lotnicze w sumie będą się różnić kolorystyką... Nad MW pomyślę. Natomiast półokrągłe zakończenie naramiennika wynika z tego, że RB ma trójkótne, dla CB zaproponowałem takie "carskie" czyli "starorosyjskie" - no to dla Was zostało takie z owalnym zakończeniem. Potem się pokombinuje jak to włączyć do systemu naramienników wyświetlanych na Forum.
Przepraszam, lakonicznie bo z telefonu po drodze. Co do traktatu wypowiem się ewentualnie wieczorem gdy będę w domu... Jednak mi się podoba i będę go popierał w RB.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.