[DYSKUSJA] Królestwo Hasselandu a Bialeńczycy
(01.06.2016, 22:03:19)Ronon Dex link napisał(a):[quote author=Alberto de Medici link=topic=5548.msg50217#msg50217 date=1464809899]Póki co, możemy śmiał stwierdzić, że problem Hasselandzki nie został ostatecznie rozwiązany.
A czy w ogóle istnieje jakiś rzeczywisty "problem Hasselandzki"? Bo ja zauważam tylko bredzenie jednego trolla, którego "wysoki" poziom widać po sposobie wypowiadania się. Nie uważam by był jakiś "problem Hasselandzki" - to raczej problem, że n.p. Aleksandra wpuściła tutaj za pomocą swojego wątpliwego "aktu łaski" ponownie tego osobnika ze słusznego "wygnania".
[/quote]
A mogłeś zostać na tej eutanazji. Przypomnę, że w Bialenii każdy może się wypowiadać, ale proszę szanować inne osoby. Nikogo nie obraziłem od ponad 3 tygodni, natomiast ty ciągle mnie nazywasz trollem, szkodnikiem lub świrusem. I to ja jestem tym, który reprezentuje najniższą klasę kultury w Bialenii? Jeśli ktoś nie rozumie trollingu wysokich lotów podczas których mnie tak ponosi, że Maciek chciał mnie 2 razy zastrzelić, to niech nie ocenia, bo nie zna sytuacji. Wink
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]

Wiadomości w tym wątku
Odp: [DYSKUSJA] Królestwo Hasselandu a Bialeńczycy - przez Fiodor Swirydiuk - 01.06.2016, 22:23:12

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości