01.06.2016, 22:36:32
(01.06.2016, 22:28:36)Alberto de Medici link napisał(a):Miło, że zechciałeś się wypowiedzieć, szkoda, że nie na temat.Ależ mogę i się na temat wypowiedzieć. Robię to codziennie, ale o dziwo duża część moich postów leci do kosza (Któż to taki? Któż to takim chamem jest?), więc większość osób nie czyta tego co piszę. Mam się odnieść do tego, że dwa razy zostałem przez WRony tfu! zbanowany? Mam się odnieść do nasyłania na mnie Akrypę czy może do tego, że podzielili nasze społeczeństwo za swoich rządów? Żeby odnieść się samemu, potrzebowałbym wejść teraz na stare forum i powyciągać wszystkie stare wątki. Tam każdy by się przekonał, że to nie jest tak fajnie z Hasselandem jakby się wydawało. Nie będę mówił o tym, że są na naszej łasce Chce ktoś się przekonać czy dalej będziecie pisać: "Sformułuj!", "Udowodnij!", "Dobrze, że Alex zdechła!" i tak w każdym wątku. Mam nadzieję, że teraz będziecie przekonani co do tego, że to coś tfu! jest niebezpieczne dla Bialenii. Poza tym jeszcze dam ze dwa, trzy artykuły i ładnie to oprawię na koniec jakimś komentarzem.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;