[DYSKUSJA] Królestwo Hasselandu a Bialeńczycy
(01.06.2016, 22:37:37)Ronon Dex link napisał(a):[quote author=Alberto de Medici link=topic=5548.msg50226#msg50226 date=1464812916]Trafniej byłoby powiedzieć, że to problem w postrzeganiu Hasselandu przez niektórych Bialeńczyków.
Tyle, że nawet trudno zauważyć by taki problem istniał - no chyba, że przez "niektórych Bialeńczyków" rozumiesz jednego trolla... który bredzi w każdym praktycznie poście i w każdym wpisie na "krzykopudełku" (a z którym nie zamierzam w ogóle dyskutować - bo od dawna wiadomo, że trolli karmić nie należy). Oczywiście wśród normalnych i zrównoważonych użytkowników naszych for zdarzają się różne konflikty czy różnice zdań (i tak będzie zawsze), ale trudno mówić by urastały one do rangi jakiegoś "problemu".

Problem to ma jeden osobnik - tyle, że sam ze sobą raczej... Jakoś nie zauważyłem by ktokolwiek sensownie przedstawił jakiekolwiek argumenty na istnienie rzeczywistego konfliktu na styku "Bialenii i Hasselandu".
[/quote]
1. Nie jestem trollem.
2. Nie rozumiesz mnie to staraj się nie oceniać
3. Nie jestem trollem
4. Nie mam żadnego problemu. W tym momencie to ty masz problem, bo nie możesz zrozumieć, że potrafię odeprzeć twoje teksty o trollingu i spamerstwie
5. Znajdę ci posty z listopada i grudnia to się przekonasz, że tak miło tam nie było.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]

Wiadomości w tym wątku
Odp: [DYSKUSJA] Królestwo Hasselandu a Bialeńczycy - przez Fiodor Swirydiuk - 01.06.2016, 22:48:14

Użytkownicy przeglądający ten wątek: