Kilka dowodów...
Cytat:Ależ ja nie obarczam winą całego narodu Hasselandzkiego. Bardzo szanuję Arne czy Iwana, ale ten Noqtern to jakiś dziwak jest.

;D

Cytat:Wykonywałem sumiennie swoje obowiązki jako MRR, a on wziął Tomasza.

Bardzo sumiennie w trakcie pełnienia urzędu ministra opublikowałeś kilka wierszyków o Prezydencie i WR. Chyba każdy wie, jakiego typu to były wierszyki... A jak sumiennie wykonywałeś swoje obowiązki? Bo jak dla mnie, było to robione (np. Konkurs Regionów) na odwal się i byle jak.

Cytat:Bał się, że coś znajdę w sali plenarnej?

Przecież byłeś w tym Rządzie? I co, znalazłeś coś? Wzorowo funkcjonującą ekipę? Nakaz wzięcia się wreszcie do roboty?

Cytat: A może czysta zemsta za Oczyma Kucyka i tamtejsze artykuły Walerego Śniadego?

Nie wiem, nie czytam takich brukowców.

Cytat: Nie wiem, nie mi oceniać jak ktoś taki mógł rządzić naszym krajem a potem wyzywać Aleksandrę.

Ale jednak to robisz. Powiedz, kiedy wyzwałem Aleksandrę? Czy przedstawienie listy poprawy państwa przez WR to wyzwisko? A może wytykanie licznych błędów?

Cytat: Nie będę mówił o politycznym mordowaniu opozycji, bo jeszcze by się za głowy łapali.

To nie mów, bo coś takiego nie miało miejsca.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kilka dowodów... - przez Fiodor Swirydiuk - 02.06.2016, 00:06:03

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości