02.06.2016, 18:35:25
(02.06.2016, 17:54:18)Eddard Noqtern link napisał(a):Bardzo sumiennie w trakcie pełnienia urzędu ministra opublikowałeś kilka wierszyków o Prezydencie i WR. Chyba każdy wie, jakiego typu to były wierszyki... A jak sumiennie wykonywałeś swoje obowiązki? Bo jak dla mnie, było to robione (np. Konkurs Regionów) na odwal się i byle jak.Wierszyki? Ja tam żadnych nie pamiętam. Konkurs Regionów był jak najlepiej sprawdzany czy przypadkiem nie wkradł się błąd.
(02.06.2016, 17:54:18)Eddard Noqtern link napisał(a):Przecież byłeś w tym Rządzie? I co, znalazłeś coś? Wzorowo funkcjonującą ekipę? Nakaz wzięcia się wreszcie do roboty?Wzorowo to tam nie wiem. Dałbym 2-. Nie sprawdzałem wszystkich wątków.
(02.06.2016, 17:54:18)Eddard Noqtern link napisał(a):Nie wiem, nie czytam takich brukowców.I dlatego wcale, ale to wcale ich nie komentowałeś?
(02.06.2016, 17:54:18)Eddard Noqtern link napisał(a):Ale jednak to robisz. Powiedz, kiedy wyzwałem Aleksandrę? Czy przedstawienie listy poprawy państwa przez WR to wyzwisko? A może wytykanie licznych błędów?Podczas próby zrobienia anarchii i przejęcia władzy. Gdyby Sasza żyła, to bym już nie musiał z tobą rozmawiać.
Cytat:Cytat: Nie będę mówił o politycznym mordowaniu opozycji, bo jeszcze by się za głowy łapali.
To nie mów, bo coś takiego nie miało miejsca.
W ogóle. Przypominam mój proces i ataki na Andrzeja, Karola i Markusa.
Obyś we Vladimirusowym piekle spłonął Grzeszniku Bengazyjski!
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;