Rozbudowa fabryk zbrojeniowych.
(05.06.2016, 15:08:12)Kamil Maciejewski link napisał(a):Osobiście jestem zwolennikiem wersji a - na współpracy skorzysta i Luczeng i C.P.Z.
Jak najbardziej takie rozwiązanie mi pasuje... tzn. stworzenie Centrum Przemysłu Zbrojeniowego, wraz z przyległościami (lotnisko, poligon, port itd.) na odrębnej wyspie, ale fabryki poddostawców w Luczeng (pomysł Piotra). Mogę np. w Luczeng zamawiać silniki, jeśli jest tam huta, to będę zamawiał też stal do produkcji zbrojeniowej itd.

Taki rozwiązanie moim zdanie ma jeszcze plusy... Stworzy się żeglugę transportującą części pomiędzy fabrykami Luczeng, a CPZ (to zawsze trochę narracji), a ponadto będzie jeszcze narracja w postaci kontaktów i zamówień pomiędzy CPZ, a Luczeng.

Ponieważ jak pamiętam z czasów "wczesnobialeńskich" to z Kamilem mi się dobrze współpracowało, a więc jest szansa na ciekawą współpracę w ramach produkcji zbrojeniowej... może z czasem też na eksport np. do krajów stowarzyszonych itd.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Rozbudowa fabryk zbrojeniowych. - przez Kamil Maciejewski - 05.06.2016, 15:08:12

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości