11.06.2016, 12:32:15
Jednak nie dotyczy chyba osób z jakimiś immunitetami, a jak historia pokazuje i takim "obija" - chciałem by nasz mechanizm obronny nie miał wątpliwości i stąd uważam poprawkę za pożądaną.
Inna sprawa, że wobec deklaracji Severino w ogóle łatanie na szybko kodeksów mija się z celem. W ogóle jestem zdania, że nie warto niczego teraz zmieniać - tylko poczekać na projekt nowego kodeksu i zmiany wprowadzić kompleksowo.
Ponadto brakuje nam na chwilę obecną opisanych przestępstw przeciwko Forum - choćby takich jakie uskuteczniał troll-Fiodor.
Inna sprawa, że wobec deklaracji Severino w ogóle łatanie na szybko kodeksów mija się z celem. W ogóle jestem zdania, że nie warto niczego teraz zmieniać - tylko poczekać na projekt nowego kodeksu i zmiany wprowadzić kompleksowo.
Ponadto brakuje nam na chwilę obecną opisanych przestępstw przeciwko Forum - choćby takich jakie uskuteczniał troll-Fiodor.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.