11.06.2016, 16:48:36
(11.06.2016, 16:41:55)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Nie wiem skąd taka pewność, co zamierzam zrobić.Pewności nie mam... ale jednak to co piszesz w pewnym sensie zdradza Twoje zamiary.
W sumie nie mam nic przeciwko likwidacji tego prawa do "uśmiercania" i zastąpienia go innymi (bardziej liberalnymi) zapisami, nie mam też w sumie nic przeciwko rozpatrzeniu spraw uśmierconych przez Sąd... Zresztą chyba się w innym temacie wypowiadałem, że w sumie nie mam problemu z powrotem Aleksandry - tyle, że w odpowiedni sposób i pod pewnymi warunkami.
Ale tylko w taki sposób - można "cofnąć uśmiercenie" i niech sąd rozstrzyga, czy delikwenci mają pozostać usunięci z RB, czy może mogą powrócić po wykonaniu takiej czy innej kary czy może są "niewinni". Ale SĄD - a nie "kolesie" uśmierconych tylko dlatego, że dorwą się do stołków. Taki przykład już był - n.p. Aleksandra jednoosobową decyzją przywróciła uciążliwego trolla na Forum, gdyby nie to - to pewnie dzisiaj byśmy nie musieli o tym deliberować.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.