16.06.2016, 10:27:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2016, 10:33:13 przez Ronon Dex.)
(16.06.2016, 10:15:16)Eddard Noqtern link napisał(a):czy odbywają militarne wydarzenia fabularyzowane?Pytanie nie do mnie, ale... Mam w planach co jakiś czas tworzyć takie "wydarzenia fabularyzowane" dotyczące naszego sojuszu, działań w ramach współpracy wojskowej, wspólnych ćwiczeń, wizyt wzajemnych itd. Tylko do tego potrzebuję właśnie rozwiązać kwestie organizacyjne i sprzętowe w KAH. Stąd to jest priorytetem w tej chwili.
PS. Czy 1. Dywizja z dowództwem i większością sił stacjonująca jednak w prowincji Razuria mogłaby mieć godło kolorystycznie nawiązujące do tej prowincji? Czyli kombinacja niebieskiego, czerwonego i białego... nie ukrywam, że ułatwiłoby to wizualizacje wydarzeń bo mógłbym je trochę "podciągnąć" pod to jest namalowane na sprzęcie lądowym wykorzystywanym przy tworzeniu tej dywizji? Z lotniczym mogę zrobić prawie wszystko bo tam można tworzyć stosunkowo łatwo (jak ktoś operuje programem graficznym i konwerterem plików i umie w konfiguracjach wpisać co trzeba) własne malowania sprzętu, ale z lądowym to muszę się "przypasować".
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.