16.06.2016, 12:45:22
(16.06.2016, 11:48:55)Ronon Dex link napisał(a):Przepraszam, że się wtrącam - ale zrobienie baretek jest w sumie banalną pracą w nieskomplikowanym programie graficznym... tak ja powstały baretki odznaczeń RB.
Jeśli chcecie to podajcie co mają przedstawiać czy jakie mają mieć założenia (tematyczne na ten przykład) to Wam je zrobię - to akurat w sumie chwila roboty i to możliwej do wykonania w dowolnym miejscu, nawet na "kieszonkowym" notebooku.
Szanowny Rononie!
Po raz kolejny łamane są zasady zachowania się w Dumie. Nie jest to miejsce, gdzie każdy może wypowiadać się ot tak. Jeżeli nie jest się deputowanym, to wpierw winno się wystąpić o zgodę na zabranie głosu.
Dziękuję jednakowoż za dobre chęci. Nie będę póki co zabierał czasu Szanownemu, gdyż w sprawie baretek kontaktowałem się już z moim dobrym znajomym - Hewretem Faradobusem. Tuszę, iż pomoże on w stworzeniu czegoś wyjątkowego dla nowych typów odznaczeń. Jeżeli to się nie uda, to ja spróbuję zaprojektować baretki. Przecież nie jestem człowiekiem ułomnym i potrafię obsługiwać nieskomplikowany program graficzny, a co za tym idzie, jestem w stanie wykonać tak banalną pracę...
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej