21.06.2016, 19:06:02
(21.06.2016, 17:48:49)Grzegorz Zagrobelny link napisał(a):Ja do Was nic nie mam. Odniosę się tylko o wspomnianego uzależnienia i konsekwencji z obcym systemem. Jak już mówicie o uzależnieniu to nie zapomnijcie dodać, że to jest uzależnienie gospodarcze. Kto wie czy w jakiś sposób, bądź to złośliwość techniczna, bądź sprawka człowieka, tworzona na Bajtusiowym systemie gospodarka kiedyś nie upadnie?Gdyby w ten sposób rozumować to system gospodarczy oparty na opisówce też może z przyczyn różnych paść... chociażby poleciał serwer, administrator forum się obraził itd. A tak jak powiedziałem u was na forum ... dawałem kawałek swojej pracy, a wy zrobiliście nagonkę z Fiodorem na czele, że uzależnienie od cudzych państw i reszta ciepło przyklasnęła... przypomina mi to trochę nowinki techniczne, których masa nie ogarniała i odrzucała bez sprawdzenia ... do czasu. Ja już zakończyłem "przygodę" z IA dopóki ludzie pokroju Fiodora i niestety Twoim będą szukać dziury w całym i zarażać resztę swoim widzimisie. W Bialenii i Brodrii też nie ma dobrego nastroju do nowinek e-cośtam, ale całkowitej negacji jak u was nie ma.
W związku z tym w EGO zniknęła gospodarka IA.