25.06.2016, 14:27:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2016, 14:46:05 przez Ronon Dex.)
Ale Sasza i Fiodor to dwie różne kwestie... Ona pokazała, że niestety nie nadaje się na najwyższe stanowiska państwowe (ten wygłup z Sarmacją, a potem te stany wyjątkowe), osobiście w dyskusjach co z nią zrobić optowałem za usunięciem siłowym ze stanowiska i tymczasowym internowaniem (dla uspokojenia - miałem nawet pomysł na obudowany narracyjnie i ilustrowany przewrót wojskowy, który miał doprowadzić do wyborów). Jak już nie raz pisałem - nie mam nic przeciwko jej powrotowi... No ewentualnie z jakimś warunkiem tytułem próby, jakby ktoś tego chciał.
Natomiast Fiodor to był po prostu bezużyteczny troll jakich niestety w Sieci nie brakuje... Dlatego dla mnie to są zupełnie dwie odrębne kwestie jeśli chodzi o ewentualne przywrócenia. Stąd też mój opór dla Twojego pomysłu z automatycznym przywracaniem ustawowym i domaganie się zmiany by indywidualnie decydował sąd.
Natomiast Fiodor to był po prostu bezużyteczny troll jakich niestety w Sieci nie brakuje... Dlatego dla mnie to są zupełnie dwie odrębne kwestie jeśli chodzi o ewentualne przywrócenia. Stąd też mój opór dla Twojego pomysłu z automatycznym przywracaniem ustawowym i domaganie się zmiany by indywidualnie decydował sąd.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.