30.06.2016, 20:35:30
Powiem krótko i zwięźle: Eddard jest najlepszym królem w historii Hasselandu, nie licząc Magdaleny I, która jest poza wszelką konkurencją... Ma dwie znakomite cechy: jest dobrym organizatorem i ma pomysły. A to podstawowe cechy przywódcy. Bez zdolności organizacyjnych, pomysły nie wypalą. Bez pomysłów można co najwyżej realizować idee innych.
Mówię to, bo mam już spore mikronacyjne doświadczenie. I z pewnością nie byłem złym Królem, ale tylu pomysłów co Eddard nie miałem - poza może kwestiami prawnymi, w których jestem lepszy (ale to też sprawa doświadczenia).
Drogi Eddardzie, panuj nam, a jako Lord Protektor z uznaniem mogę powiedzieć, że to panowanie przynosi Hasselandowi korzyści i sukcesy! Drogi Eddardzie, doświadczenie mikronacyjne pomoże Ci w realu, tego jestem pewny! Sto lat i więcej!
[attachment id=1 msg=51875]
Mówię to, bo mam już spore mikronacyjne doświadczenie. I z pewnością nie byłem złym Królem, ale tylu pomysłów co Eddard nie miałem - poza może kwestiami prawnymi, w których jestem lepszy (ale to też sprawa doświadczenia).
Drogi Eddardzie, panuj nam, a jako Lord Protektor z uznaniem mogę powiedzieć, że to panowanie przynosi Hasselandowi korzyści i sukcesy! Drogi Eddardzie, doświadczenie mikronacyjne pomoże Ci w realu, tego jestem pewny! Sto lat i więcej!
[attachment id=1 msg=51875]
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.