15 lat Królestwa Hasselandu - delegacje zagraniczne
Kolejną delegacją jaka to przybyła na uroczystość jest ta pochodząca z sąsiedniego Trizondalu. Delegatem na niej jest Sekretarz ds. Rozwoju Kultury Krzysztof Hans. Tuż po wysiadnięciu z pojazdu dostojnym krokiem wręczył JKM dwie partie win, owców pracy trizondalskich rąk. Umieszczone one były sześciu skrzyniach z których to dwa były przeznaczone do wykorzystania w późniejszym czasie ze względu na drogą cenę sprowadzonych napojów. Na czterech z sześciu skrzyń widniały napisy regionów Trzondalu z których to wina pochodziły zaś w dwu powstałych były napisy "Na Uroczystość 15 lecia Hasselandu" pod którymi widniały regiony pochodzenia win - na jednym były napoje z Dalmencji i Zongyi a na drugim z Pięciopolski i Trilandu. Krzysztof Hans po swojej przemowie wręczył osobiście jedno z win (pochodzące z miasta Trizopolis) zapakowane w specjalne opakowanie będące odrębnie od skrzyń. JKM nakazał przygotować dwie skrzynie na bal zaś pozostałe cztery schować do królewskiego depozytu. Krzysztof Hans w tym czase jeszcze raz złożył życzenia urodzinowe dla Hasselandu.

[b]W imieniu Trizondalu jeszcze raz dziękuje za możliwość uczestniczenia w tym ważnym dla Królestwa Hasselandu momencie w którym to kończy 15 lat. Prezentem od Trizondalu tak jak już wspomniałem nieco wcześniej są wina, wytwory prac ludzkich mieszkańców mojego kraju. Wino jak wiemy jest im starsze tym lepsze więc miejmy nadzieje że nasze państwa będą działały na podobnych zasadach. Nie pozostaje mi n nic innego jak tylko wręczyć upominek z mojego kraju mając nadzieje że będzie on przydatny:
[Obrazek: wino_bourgogne_20110804223434.jpg]
[Obrazek: wino_bordeaux.jpg]
(-) Krzysztof Hans van der Ice
- Sekretarz ds. Rozwoju Kultury w Trizondalu
- Pomysłodawca Our Sound i organizator jego I oraz IX edycji
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości