07.07.2016, 10:17:24
A, OK. Jakbyś potrzebował zrzutów ekranu ze starego forum do tej dyskusji, daj znać.
Ciekawi mnie niezmiernie, dlaczego:
a) Tak doświadczeni mikronauci nie są w stanie oddzielić prywatnego latania sobie kogoś po mikronacjach, czego zabronić się nie da, od działalności państwowej (szczególnie w sytuacji, gdy ów latający mikronauta ostatnio jakąś funkcję państwową sprawował ponad dwa lata temu). To mniej więcej tak, jakby potępiać obecną Wurstlandię za wypowiedzi naszego milusińskiego, Pawła Zanika.
b) Kongres Orientyki obraduje nad potępieniem Republiki Bialeńskiej, która na Orientyce nie leży (patrząc po tym, że nikt nie był w stanie przyuważyć, że SHODAN dopiero powstała i nie ma nic wspólnego z instytucjami państwowymi, to wykluczam kierowanie się pod tym względem wyprawami badawczymi na Marslandię) i również nie dotykała tej ichniej Karty, na podstawie której działają.
Czy organizator kongresu (wiem, że często tu bywa) byłby łaskaw wyjaśnić, o co z tym chodzi?
Ciekawi mnie niezmiernie, dlaczego:
a) Tak doświadczeni mikronauci nie są w stanie oddzielić prywatnego latania sobie kogoś po mikronacjach, czego zabronić się nie da, od działalności państwowej (szczególnie w sytuacji, gdy ów latający mikronauta ostatnio jakąś funkcję państwową sprawował ponad dwa lata temu). To mniej więcej tak, jakby potępiać obecną Wurstlandię za wypowiedzi naszego milusińskiego, Pawła Zanika.
b) Kongres Orientyki obraduje nad potępieniem Republiki Bialeńskiej, która na Orientyce nie leży (patrząc po tym, że nikt nie był w stanie przyuważyć, że SHODAN dopiero powstała i nie ma nic wspólnego z instytucjami państwowymi, to wykluczam kierowanie się pod tym względem wyprawami badawczymi na Marslandię) i również nie dotykała tej ichniej Karty, na podstawie której działają.
Czy organizator kongresu (wiem, że często tu bywa) byłby łaskaw wyjaśnić, o co z tym chodzi?
(07.07.2016, 10:15:44)Piotr Pawel I link napisał(a):Dyskusja trwa, dość zabawna chwilami - w rolę "czarnego charakteru" wcielił się znany nam Pan PTR, który postanowił atakować Hasseland gdzie i jak się da. Ponieważ nie jestem superaktywny międzynarodowo, tracę chwilami jasność, w czyim imieniu się wypowiada - Wandystanu, Pustkowi czy może kogoś jeszcze innego, nie wiem, to w sumie ciekawe jest. Ja tylko liczę na to, że Panu PTR, który działa na zasadzie zniennych faz budowanie/niszczenie, "faza niszczenia" przejdzie i wejdzie w "faze budowania"...A z tym się nie zgodzę, bo wolnoć Tomku.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.