12.07.2016, 18:56:23
Jeśli mogę...? Mogę zadać pytanie?
A jak się zapatrujecie na połączenie trzech gospodarek w jedną? Bialeńska-Hasselandzka-Brodryjska... Kiedyś działałem w "ręcznej gospodarce", mało było do tego chętnych, ale może wspólna "informatyczna" gospodarka dla trzech państw wykrzesałaby paru chętnych do działania w tej materii. Może jednak razem? Coś na wzór "wspólnoty gospodarczej". Bo jako trzy odrębne gospodarki to jakoś słabo to widzę... ale razem, to może?
Co pretendenci do tronu na to?
(12.07.2016, 15:30:14)Piotr Pawel I link napisał(a):No i chcę namówić "Starego Hasselandczyka" Bajtusia na uruchomienie gospodarki.
A jak się zapatrujecie na połączenie trzech gospodarek w jedną? Bialeńska-Hasselandzka-Brodryjska... Kiedyś działałem w "ręcznej gospodarce", mało było do tego chętnych, ale może wspólna "informatyczna" gospodarka dla trzech państw wykrzesałaby paru chętnych do działania w tej materii. Może jednak razem? Coś na wzór "wspólnoty gospodarczej". Bo jako trzy odrębne gospodarki to jakoś słabo to widzę... ale razem, to może?
Co pretendenci do tronu na to?
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.