20.07.2016, 14:40:32
Szanowny Panie Dostojewski, Mili Państwo!
Niniejszym pragnę przeprosić Szanownego Delegata Głównego Brodrii przy Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej Pana Tomasza Dostojewskiego za zarzuty, które w stosunku do niego wysunąłem i za zbesztanie go za oddanie głosu w wyborach na siedzibę MUP na Arnovike. Przepraszam, ale jednocześnie również oczekuję przeprosin za grożenie upublicznieniem prywatnych wiadomości, które Panu wysyłałem oraz za bezpodstawne zażądanie mojej dymisji.
Niniejszym pragnę przeprosić Szanownego Delegata Głównego Brodrii przy Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej Pana Tomasza Dostojewskiego za zarzuty, które w stosunku do niego wysunąłem i za zbesztanie go za oddanie głosu w wyborach na siedzibę MUP na Arnovike. Przepraszam, ale jednocześnie również oczekuję przeprosin za grożenie upublicznieniem prywatnych wiadomości, które Panu wysyłałem oraz za bezpodstawne zażądanie mojej dymisji.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj