21.07.2016, 12:04:20
(19.07.2016, 13:30:19)Eddard Noqtern link napisał(a):Zaleca się priorytetowo poszukiwanie nowego dowódcy KAH.Mógłbym przyjąć to stanowisko, ale jako "pełniący obowiązki" lub czasowo - do czasu znalezienia chętnego czy do czasu załatwienia kwestii organizacyjnych i sprzętowych.
Uporałem się z planowanymi ćwiczeniami KK w RB, to teraz mam w planie każdą wolną chwilę poświęcić na kwestie organizacji 1 HDZ... w sumie sporo już przygotowałem, ale ze względu na złożoną strukturę tego związku taktycznego trochę zajmie mi kwestia ilustrowania (lato nie sprzyja zabawie gierkami komputerowymi). Jak mi się nic w pracy nie "posypie" to chciałbym w przyszłym tygodniu sobie to wszystko przygotować i potem wrzucić (nie chcę tego robić "kawałkami" - tylko w jeden dzień wprowadzić całą dywizję). Potem zająć się 2 HDZ...
Dlaczego wolałbym tylko czasowo się zająć dowodzeniem KAH? Bo jeżeli w przyszłości zamierzamy działać w sojuszu i tworzyć różne narracyjne ćwiczenia i działania po prostu trochę głupio to by wychodziło, gdybym sam ze sobą rozmawiał jako dowódca SZ RB i jednocześnie KAH). Ale jeśli nie ma innych chętnych to jakiś czas mogę to pociągnąć z nadzieją, że ktoś się znajdzie potem chętny do kontynuacji.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.