31.07.2016, 16:49:02
Generalnie to się robi żałosne... Na "Krzykopudełku" deklarowanie, że się wykorzystało "błąd systemu" oraz coś o pomocy Hewreta - co jest o tyle dziwne, że Hewret jako Prezydent mógł przecież całkowicie zgodnie z prawem wnioskować o ponowne rozpatrzenie sprawy w trybie art. 59 nowego KK. Wychodzi absurd jakiś...
Natomiast obecnie (choć czasowo) obowiązki Prezydenta RB pełni Iwan,który jednocześnie jest Carem Brodrii... tej samej, której z jakiś ich własnych powodów wyraźnie zależy na powrocie Fiodora czyli nic prostszego jak zadziałać jako Prezydent w trybie art. 59 i załatwić tę sprawę tak jak się należy i w zgodzie z prawem.
(31.07.2016, 10:09:16)Bajtuś link napisał(a):To nie moja robota ... ja nie odbanowałem Fiodora, ale moge go zabanować.Po deklaracji, że wymieniony wszedł na Forum na skutek błędu systemowego chyba należało by tak zrobić.
Natomiast obecnie (choć czasowo) obowiązki Prezydenta RB pełni Iwan,który jednocześnie jest Carem Brodrii... tej samej, której z jakiś ich własnych powodów wyraźnie zależy na powrocie Fiodora czyli nic prostszego jak zadziałać jako Prezydent w trybie art. 59 i załatwić tę sprawę tak jak się należy i w zgodzie z prawem.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.