Ankieta: Czy uważasz, że Bialenia jest wirtualnym mocarstwem?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
45.45%
10 45.45%
Nie
36.36%
8 36.36%
Nie wiem / Trudno powiedzieć
18.18%
4 18.18%
Razem 22 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

WYDANIE NR 77
(04.08.2016, 10:26:48)Robert Dąbski-Hans link napisał(a):Chyba, że społeczeństwo lubi tego osobnika, który to lubi, to w takim razie niczego się nie doszukuję.
Akurat jak zauważam od bardzo dawna to "społeczeństwo" jak najbardziej "lubi tego osobnika"... przynajmniej zdecydowana jego większość.  :])

Cytat:Będąc dyrektorem w wirtualnej Policji można jedynie podnieść swoje ego oraz ewentualnie wyżywać się na mniej doświadczonych w życiu mikronacji obywateli czy mieszkańców.
Jak rozumiem wg niektórych reagowanie na spam, wulgaryzmy czy po prostu niechlujstwo w postach jest "wyżywaniem się"? Pewnie wg niektórych tak może i jest - dla mnie jest po prostu trzymaniem pewnego poziomu tego forum.

I nie wiem co mają "bluzgi", "złośliwy spam" i pisanie "po polskiemu" z doświadczeniem w mikronacji? Czy ktoś kto w ogóle nie ma pojęcia o mikronacjach (nawet, że istnieją) nie wie, że tak objawia się po prostu zwyczajne "chamstwo w sieci"? No to jak się dopiero o tym dowiedział trafiając do mikronacji to w sumie... czas najwyższy. Jak się o tym dopiero dowiedział od naszej Policji to... chwała tej Policji.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
WYDANIE NR 77 - przez Frederick Hufflepuff - 03.08.2016, 12:00:12

Użytkownicy przeglądający ten wątek: