10.08.2016, 11:03:42
Witam kolejnych gentlemanów ;D
Skoro trwa "wojna" w Brodrii, to tym bardziej zawitam. Dziękuję WE za zaproszenie!
Czy WE wskaże mi drogę do Rotrii ? O ile jeszcze jakaś istnieje. Zapodziałam mapę i ni jak nie mogę tam trafić. A śpieszno mi do niej.
(10.08.2016, 09:40:53)Piotr Konstanty Dostojewski link napisał(a):Witam serdecznie na ziemiach Republiki Bialenii, niestety trwa "wojna" w Brodrii i nie wypada zapraszać ludzi do kraju w rozpadzie, lecz gdy wszystko wróci do normy to zapraszam!Zaproszenie ku mej osobie zawsze wypada
Skoro trwa "wojna" w Brodrii, to tym bardziej zawitam. Dziękuję WE za zaproszenie!(10.08.2016, 10:39:33)Eddard Noqtern link napisał(a):Witam serdecznie,Kolejne zaproszenie do Hasselandu. Na dodatek do Wicekrólestwa Vienbien! Oh, jestem zaszczycona, że Panowie wyrażają chęci, by ma osoba zawitała do tych cudownych miejsc w mikroświecie.
Zachęcam do odwiedzenia Królestwa Hasselandu, a w szczególności Wicekrólestwa Vienbien.
(09.08.2016, 19:46:35)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):Witam.Pokój i Dobro!
Czy WE wskaże mi drogę do Rotrii ? O ile jeszcze jakaś istnieje. Zapodziałam mapę i ni jak nie mogę tam trafić. A śpieszno mi do niej.
![[Obrazek: kwlogo.png]](http://sinart.home.pl/wurstlandia/docs/images/kwlogo.png)