11.08.2016, 09:41:28
Cieszę się bardzo, że Wasze narodowe radio ma takie wsparcie mieszkańców. Ma osoba również może zaoferować pomoc.
"Jakieś" doświadczenie w tym mam, ale pomóc od strony technicznej, mogłabym dopiero od października - niestety.Aczkolwiek, Jeśli chodzi o szatę graficzną, mogę już teraz zakasać rękawy tzn. kieckę.
Jeśli chodzi o aktywność słuchaczy. Mikroświat maleje więc najlepiej jest w jednym miejscu (Radiu) zbierać zainteresowanych(marzenie), do tego potrzebna
duża i głośna reklama po całym v-świecie.
również i ja słucham alternatywną muzykę, dlatego nie uważam tego za minusem. Raczej plusem.
"Jakieś" doświadczenie w tym mam, ale pomóc od strony technicznej, mogłabym dopiero od października - niestety.Aczkolwiek, Jeśli chodzi o szatę graficzną, mogę już teraz zakasać rękawy tzn. kieckę.
Jeśli chodzi o aktywność słuchaczy. Mikroświat maleje więc najlepiej jest w jednym miejscu (Radiu) zbierać zainteresowanych(marzenie), do tego potrzebna
duża i głośna reklama po całym v-świecie.
(10.08.2016, 16:38:06)Albert von Metzer link napisał(a):Ostrzegam też lojalnie, że puszczałbym to co lubię, a muzyki współczesnej nie darzę zbyt ciepłymi uczuciami, więc puszczane przeze mnie utwory pochodziłyby zapewne od autorów dawno zmarłych i już mniej popularnych.Witam w klubie
również i ja słucham alternatywną muzykę, dlatego nie uważam tego za minusem. Raczej plusem.
![[Obrazek: kwlogo.png]](http://sinart.home.pl/wurstlandia/docs/images/kwlogo.png)