11.08.2016, 19:20:26
(11.08.2016, 13:23:53)Jan von Maikowski link napisał(a):No jak wszyscy to wszyscy. 8D Aktualnie jestem na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych. Jak to skończę i zdam wszystkie kwalifikacje to wedle teorii będę chodzącą restauracją (kucharz, barman, kelner, menadżer, żywnościowiec, etc. etc.). Jednak moje plany po ukończeniu średniej są nieco inne. Od małego ciągnęło mnie do wojaczki. Informacji o wszystkim co jest związane z wojskiem zbierałem od groma. Od nabojów zaczynając na książkach z autografami weteranów kończąc. Do tego doszły jeszcze opowieści ojca o rodzinnej służbie w czasie obu WŚ.Aj tam, połącz jedno z drugim, kucharz w wojsku to dobra fucha.
Także gastronomia to takie moje zabezpieczenie finansowe w razie "W", bo swoją przyszłość i tak wiążę z armią. :])
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.