23.04.2014, 17:38:31
Cytat:Przed homosiami i Sarmacją: 60%W zasadzie coś w tym jest bo podejście tej partii Kaniewskiego do kwestii homoseksualistów (choć na moje w wirtualnym świecie to totalny bezsens w ogóle poruszać tą tematykę - po prostu nie ma zastosowania, równie bezsensowne co np. "system emerytalny" kompletnie w wirtualu niepotrzebny) i jakieś dzikie kompleksy w stosunku do jakiejś Sarmacji totalnie odrzuciły mnie od jakiejkolwiek współpracy z tym ugrupowaniem. I to nie dlatego, że ktoś ma takie czy inne zadanie.. ale przez sam fakt bezsensowności poruszania. A najzabawniejsze jest to, że generalnie ta tematyka (zastępcza i przez to popularna w realu) nie ma w v-świecie kompletne sensu. Bo niby prowadzi do czego? Gość za klawiaturą może być homo, hetero, zoo czy nekrofilem i i tak nikt o tym nie wie i dla działalności w v-świecie jest to bez znaczenia.
Po homosiach i Sarmacji: 25%
Do tego Prezes mówiący "Kaczyńskim" (brrr..obrzydliwość i z góry przepraszam za porównanie z tym paskudnym indywiduum) czyli zero konkretów, same nic nie znaczące slogany oraz krytyka dla samej krytyki bez własnego udziału w robieniu czegokolwiek pożytecznego. Totalnie odstręczające...
Andrzej sam wiesz, że długo mnie trzeba było namawiać bym w ogóle przyjął jakiekolwiek stanowisko polityczne bo polityka sama w sobie budzi moje obrzydzenie... zgodziłem się tylko ze względu na ograniczoną ilość aktywnych obywateli RB.
Cytat:Jeśli gada się o niżu demograficznym to wiadomo, że dzieci z takich związków nie będzie, a tym bardziej nie powinny swoim modelem wpływać na te dzieci, które potencjalnie mogliby adoptować.A to to już kompletny nonsens... widać (przepraszam za porównanie), że to już chyba tylko elektorat PIS w realu... Z homoseksualistów bez związków też nie będzie "przyrostu demograficznego" czyli same prawo do związków lub nie niczego nie zmienia. A już "wpływ na dzieci" to kompletna paranoja... heteroseksualizm czy homoseksualizm to nie kwestia wychowania, to są uwarunkowania genetyczne i nic tego nie zmieni. Para homoseksualistów nie wychowa wbrew naturze homoseksualisty, tak jak para heteroseksualistów nie ma najmniejszego wpływu na to czy jej dziecko będzie homo czy hetero... To jest uwarunkowane jeszcze przed urodzeniem (a niby skąd się biorą homoseksualiści jak nie z małżeństw hetero?).
Nie chce mi się ciągnąć tego tematu (bo osobiście mam to głęboko w 4 literach - czyli nie mój cyrk i nie moje małpy), ale z drugiej strony trudno strawić wypisywanie kompletnych bredni...
A trzeciej strony :wink: :wink::wink: - jeżeli to "kością niezgody" stała się na forum wirtualnego państwa kwestia homoseksualizmu to naprawdę gratuluję "zrytego palnika" i zalecam przynajmniej dwa miesiące odpoczynku od TV i różnych "pseudoinformacyjnych" portali internetowych (bez względu na zabarwienie - taki totalny "detox"). Tak dla zdrowia psychicznego...
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.