15.08.2016, 00:27:27
(14.08.2016, 23:38:22)Maciej Kamiński link napisał(a):Teoretycznie, to podobne linki Sukces wklejał już wcześniej i nie przeszkadzały... Ale od tego czasu całość prawa karnego została przemodelowana, więc czort wie, jak by to Sędzia o Odpowiednim Wzroście postanowił.Nie mogę się doczekać.
Cytat:W porównaniu z Tobą to pewnie tak, bo żeby mieć je szerokie tak jak Ty, to trzeba zmieniać mikronacje częściej niż pieluchy lub rękawiczki.Ziew.. mając na liczniku pięć mikronacji w ciągu jedenastu lat jakoś nie czuję tego porównania do pieluch i rękawiczek. Nawet buty co do zasady częściej się wymienia.
Cytat:Jeśli mówimy o popisach rodem z cyrku lub burdelu i karczemnych żartach (co jest czasem nawet zabawne), to się zgodzę - komuniści wnieśli najwięcej.Obawiam się, że mówiąc o ogólnym dorobku w mikronacjach, to niewiele wiesz

Cytat:Poza tym spójrz jakim 'inwalidą' jest Twój argument - "ja mam inne doświadczenia, więc Ty masz wąskie horyzonty". Widać, że to mikronacyjna emerytura tow. Radzieckiego vel Stefanosigosa, bo poziom poleciał na łeb na szyję, gdzieś w okolice najgłębszej grutinowskiej Nordaty. No, ale możesz się przynajmniej pocieszyć, że zawsze zostaje jeszcze Ałustria...Tak bardzo się czuję dojechany przez Skarlandczyka co do spadającego poziomu xD
{~} Prezerwatyw Tradycja Radziecki