Zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstw - Tomasz Bagrat-Dostojewski
Cytat:To oznaczałoby, że Parlament RB może np. przyjąć ustawę o elekcji Króla Hasselandu, a wówczas hasselandzka ustawa stałaby się nieważna. Parlament RB mógłby w istocie rzeczy uregulować wszystkie dziedziny życia w Hasselandzie.

Nie wiem w jaki sposób doszedł WKM do takiej szalonej interpretacji. Ale w sumie to bez znaczenia.

Cytat:Powtarzam: na taką interpretację zgody nie było, nie ma i nie będzie. Możemy sobie dyskutować i się spierać, natomiast zgodnie z Konstytucją Królestwa Hasselandu,

Otóż powszechna wykładnia ustawy, przyjmującej układ stowarzyszeniowy, jest taka, że prawo RB obowiązuje w Hasselandzie wyłącznie w sprawach zagranicznych. Natomiast wyroki Sądu Ludowego obowiązują w Hasselandzie tylko wówczas, jeśli zostały wydane w zastępstwie Sądu Najwyższego KH lub w razie apelacji.

Może sobie WKM iść w zaparte i nie honorować umów międzynarodowych, które sam WKM zawarł. To jedynie pokaże jak niesolidnym i niepoważnym partnerem do rozmów jest KH i raczej nie przysporzy Wam to popularności. Ale to już akurat nie moje zmartwienie.
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem