Ambasada NUPIA
Zgodnie z instrukcjami MSZ...

(16.08.2016, 15:32:30)Eddard Noqtern link napisał(a):2) Składanie co tydzień raportu (pierwszy może być od razu), a w nim:
a) aktywność w państwie,
b) liczba ludności (aktywnej),
c) ważniejsze wydarzenia.

3) Stałe informowanie o kluczowych wydarzeniach: świętach, aferach, wyborach itp.

... informuję, że:

Aktywność w państwie: w zasadzie zerowa, ostatni post na forum NUPIA pochodzi z 18 maja i jest to post napisany przeze mnie i informujący o wznowieniu działań Ambasady Republiki Bialeńskiej.

Liczba ludności (aktywnej): Trudne do ustalenia... z braku postów. Przywódca NUPIA loguje się co tydzień lub dwa, większość dawnych działających w NUPIA ostatnie logowanie miała np. w marcu, a część tak dawno, że nawet ich system forum tego nie zanotował, ostatni nowy użytkownik w NUPIA zarejestrował się 6 lutego 2016 i był to... Maciej Kamiński.

Ważniejsze wydarzenia: Brak wydarzeń od chwili gdy objąłem funkcję Ambasadora, w ogóle brak postów od tego czasu... jak nadmieniłem ostatnie to te informujące o naszej ambasadzie.

"Stałe informowanie o ważniejszych wydarzeniach" w zasadzie niemożliwe - Forum NUPIA jest praktycznie wymarłe... Składanie cotygodniowych raportów jest raczej bezcelowe - następny pojawi się wtedy gdy cokolwiek się w NUPIA wydarzy.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ambasada NUPIA - przez Baltazar Dostojewski - 26.01.2014, 16:52:00
Odp: Ambasada NUPIA - przez Ronon Dex - 16.08.2016, 16:14:14
Odp: Ambasada NUPIA - przez Eddard Noqtern - 16.08.2016, 18:25:33

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości