Rozmowy Prezydenta Grutina z "Sarmacją"
Cytat:Ja też u was nie moge pisać na forum nie wiem czemu. Jutro opublikujemy listę która zaważy na naszych stosunkach. Panie prezydencie sam pan tego chciał.... My na darmo nie ustanawialibyśmy wspólnego święta w sierpniu. Wiedziałem od początku że pisze ze mną ktoś z Bialenii. Po drugie pisząc to copaństwo widzicie odpisywałem "dla jaj"/ Wiedziałem ze nigdy nie prowadziłem żadnych rozmów z Sarmacją to skąd oni mogli wiedzieć że mi zależy na stosunkach z nimi? Po drugie ten tekst że mój kraj jest mocarstwem i że do mnie pisze takie coś reprezentant jednej z najstarszych mikronacji to się po prostu uśmiałem. Nie wiedziałem że jesteście do tego zdolni. Bardzo mi przykro ale takich rzeczy nie będę tolerował. Przepraszam z góry bo rozmowy prywatne tym bardziej z prowokantem nie powinny być wykorzystane przeciw mnie. Wciąż nie dowierzam że tak dobry sojusznik, z którym chciałem nawiązać bliższą współpracę tak nas wystawił. Razem więcej byśmy znaczyli niż ta cała Sarmacja. Moi rodacy są tym zniesmaczeni. Sondaże przez to wam bardzo u nas spadły. Przepraszam, ale wy też zachowaliście się nieładnie.

Drogi panie, co miesiąc trzeba zmieniać hasło, po drugie my pana nie zablokowaliśmy, a pan nas.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości