21.08.2016, 20:02:14
(21.08.2016, 19:51:01)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):To było złamanie prawa.To akurat Twoje zdanie... do którego masz prawo. Moje jest odmienne - ówczesne prawo dawało mu takie uprawnienia i to wobec każdej osoby na tym Forum.
Złamaniem prawa było gdyby w tamtej trudnej sytuacji to ja bym zrobił z tym szkodnikiem porządek za pomocą armii... Do czego było blisko, a nawet osoby przyznające uprawnienia forumowe miały do mnie takie zaufanie (że nie zamarzy mi się być dyktatorem - a tylko doprowadzę szybko i sprawnie do nowych, demokratycznych wyborów), że dałyby mi wtedy czasowe uprawnienia bym mógł to kontrolować informatycznie.
Tylko wtedy byłoby złamanie prawa - na co byłem gotowy i byłem gotowy ponieść tego konsekwencje później (oddałbym się do dyspozycji nowego Prezydenta)... ale Maciej mógł to zrobić i zrobił to właśnie zgodnie z prawej jakie mu dano ówczesną ustawą. Ktoś musiał powstrzymać niesławną "Szaszę" i Maciej był jedynym,który mógł to zrobić zgodnie z prawem.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.