Nazwy dla nowych okrętów - konsultacje społeczne.
(22.08.2016, 13:39:20)Maciej Kamiński link napisał(a):Ktokolwiek z tego wątku: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...pic=1496.0
Wielkie Dzięki... to mi daje trochę możliwości.

(22.08.2016, 13:39:20)Maciej Kamiński link napisał(a):Dorzucam do puli propozycji ORB Polesie i ORB Equestralię.
No właśnie to Polesie mi jak widać umknęło... pamiętałem, że mieliśmy kiedyś jakiś jeszcze region tylko jakoś mi ze łba wyszło (już chyba przy poprzednich niszczycielach). Znowu Wielkie Dzięki Maciej - widać w historii Bialenii można na Ciebie jak zwykle liczyć.

Choć z Jahołdą to raczej walczyłem - to jednak muszę przyznać, że był to jak bardziej znaczący swego czasu region Bialenii czyli moim zdaniem najlepiej: ORB "Polesie" i ORB "Jahołdajewszczyzna" - bo to nasze, swojskie... A Equestralia to albo jak wpadnę na pomysł różowego niszczyciela, albo tak poważniej to propozycja dla kolejnego okrętu tej klasy (w końcu kiedyś pewnie powstanie).

(22.08.2016, 13:39:20)Maciej Kamiński link napisał(a):Koniecznie Nemo
W sumie jest jak najbardziej ZA. Przyjmuję ten pomysł w zasadzie już jako pewnik nazwy okrętu.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości