27.04.2014, 12:30:45
Cytat:Ja uważam że u was prezydentem winien być pan Razorblade.Cały problem w tym, że ja nie jestem tym w żaden sposób zainteresowany. Gdybym miał aspiracje do kierowania mikronacją to bez trudu bym, sobie coś założył - obpp nie brakuje, a i za najgłupszego się też nie uważam to pewnie dałbym radę...
A ponadto informuję wszystkich zainteresowanych, że nie jestem sprzedajny jak to sugeruje Prezydent FB...
Cytat:Władimir Grutin:
zachwilę panu powiem kogo by tam można za niego włożyć. Mój wywiad pracuje
Krzysztof Razorblade jest młody zna się na wojskowości i dobrze prosperuje
Agent:
myśli Pan, że zdradziłby tą rewolucyjną hołotę?
Władimir Grutin:
jeżeli wzamian za to voś by mu sie odpaliło...
Jakkolwiek mam mieszane uczucia co do metody uzyskania tej wypowiedzi, bo jako żołnierz (były w realu i obecny w wirtualu) nie mam pozytywnych odczuć w stosunku do szpiegów (choć są przydatni to ich nie szanuję) - to jednak takie podejrzenia w stosunku do mnie bardzo mnie dziwią w ustach człowieka, któremu przy powstawaniu państwa pomagałem z pewnymi kwestiami całkowicie za nic, nie prosiłem o żadne apanaże, a propozycje oferowanych mi stanowisk (łącznie z najwyższym w Waszej armii) odrzucałem. Nie wiem więc kiedy to wyrobiliście sobie w Brodrii takie zdanie na mój temat? Ale czasem jak widać dobrze jest poznać zdanie na swój temat...
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.