30.08.2016, 12:27:38
Wniosek o obywatelstwo Republiki Bialeńskiej
Kancelaria Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Kancelaria Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Wolnograd, 30.08.2016 r.
Podstawa prawna: Art. 7, ust. 2, pkt. 1-4) ustawy o obywatelstwie Republiki Bialeńskiej z dnia 18 sierpnia 2016 r.
[table border=3]
[tr]
[td]
[td]Anatazja Nikołajewna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]BI16083000130[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]Nazywam się Anastazja Nikołajewna. Interesuję się naukami społecznymi i dziennikarstwem. Bardzo szanuję ostatniego cara Imperium Rosyjskiego i jego świętą rodzinę. Przybyłam do Republiki Bialeńskiej już dawno temu i chciałabym wesprzeć tutejszych monarchistów. Obiecuję, że będę aktywna. Mam nadzieję, że Ekscelencja rozpatrzy mój wniosek o obywatelstwo ze skutkiem pozytywnym.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.
Tak mi dopomóż Carze[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]
Imię (imiona) i nazwisko:
[/td][td]Anatazja Nikołajewna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Numer NPE:
[/td][td]BI16083000130[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Życiorys:
[/td][td]Nazywam się Anastazja Nikołajewna. Interesuję się naukami społecznymi i dziennikarstwem. Bardzo szanuję ostatniego cara Imperium Rosyjskiego i jego świętą rodzinę. Przybyłam do Republiki Bialeńskiej już dawno temu i chciałabym wesprzeć tutejszych monarchistów. Obiecuję, że będę aktywna. Mam nadzieję, że Ekscelencja rozpatrzy mój wniosek o obywatelstwo ze skutkiem pozytywnym.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Przysięga:
+ Formuła religijna
[/td]+ Formuła religijna
[td]Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.
Tak mi dopomóż Carze[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Podpis:
[/td][td]
30.08.2016, /-/ Anatazja Nikołajewna
[/td][/tr]
[/table]
/-/ Anastazja Nikołajewna