30.08.2016, 19:53:37
Ależ oczywiście, ja bym chciał zadać ich kilka.
Cytat:Dostałam taką informację od mojego ówczesnego małżonka Andrzeja Swarzewskiego, że istnieją spekulacje, iż z powodu błędów ortograficznych, które popełniłam oskarżony to jest funkcjonariusz Kamiński chce mnie pozbawić życia. Nie brałam jednak tych doniesień na serio, gdyż było dla mnie niewyobrażalnym zabić Prezydenta, wybranego w demokratycznych wyborach, za coś takiego.Dlaczego kłamiesz? Zapisałem sobie te PW, które Ci przed faktem wysyłałem. Byłaś w pełni świadoma, że moje publiczne ostrzeżenie o odstrzale było na poważnie - i że robię to na podstawie kodeksu porządkowego. Przyznasz się, czy mam naruszyć prywatność korespondencji i udowodnić to samodzielnie?
Cytat:Oskarżony po kilku (lub kilkunastu) tygodniach na moją prośbę wyjawił, że faktycznie powodem był jakiś błąd ortograficzny, chociaż dowodów mi nie pokazał, a ja chciałam się odwołać od tego samosądu, gdyż zauważyłam, że oskarżony nie rozróżnia błędów ortograficznych od interpunkcyjnych.Dlaczego znowu kłamiesz? PW w Dreamlandzie też mam zachowane. Po owych kilkunastu tygodniach pokazałem dowody, na wyraźną prośbę. Ponadto, nie wspominałem nic o błędach ortograficznych. Znowu, przyznasz się czy naruszamy prywatność korespondencji?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.