31.08.2016, 13:34:15
Myślę, że wystarczy już tej utarczki słownej. Wysłuchiwanie patetycznych oracji na temat sposobu, w jaki, zdaniem świadka, policja powinna funkcjonować, jest co prawda bardzo ciekawe, lecz nie jest bynajmniej istotą tej sprawy.
Proszę, by oskarżony ustosunkował się tylko do tych dwóch wypowiedzi.
Zezwalam, by rzeczone wiadomości zostały włączone do materiału dowodowego. Proszę o ich zaprezentowanie.
Pouczam świadka, że wypowiedzi, zgodnie z elementarnymi zasadami słowa pisanego, należy umieszczać w jednym poście.
Cytat:Ponadto za zgodą Sądu, proszę Pana Oskarżonego o wskazanie podstawy prawnej, z racji której dokonał mojego uśmiercenia, bo takowa wskazana mi osobiście również nie była.
Cytat:Nadmienię, iż w myśl Oskarżyciela, przedmiotem sporu nie jest to, czy Oskarżony poinformował mnie o zamiarach zastrzelenia, ale to iż nie poinformował mnie o możliwości odwołania się od jego decyzji.
Proszę, by oskarżony ustosunkował się tylko do tych dwóch wypowiedzi.
(31.08.2016, 12:55:07)Maciej Kamiński link napisał(a):Sądzie o Odpowiednim Wzroście, za pozwoleniem - jeżeli świadek w następnej odpowiedzi nie zdecyduje się ujawnić wiadomości, o których wspominam, chciałbym je zaprezentować w kolejnym poście jako dowód.
Zezwalam, by rzeczone wiadomości zostały włączone do materiału dowodowego. Proszę o ich zaprezentowanie.
Pouczam świadka, że wypowiedzi, zgodnie z elementarnymi zasadami słowa pisanego, należy umieszczać w jednym poście.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep