K/5/2016
Myślę, że wystarczy już tej utarczki słownej. Wysłuchiwanie patetycznych oracji na temat sposobu, w jaki, zdaniem świadka, policja powinna funkcjonować, jest co prawda bardzo ciekawe, lecz nie jest bynajmniej istotą tej sprawy.

Cytat:Ponadto za zgodą Sądu, proszę Pana Oskarżonego o wskazanie podstawy prawnej, z racji której dokonał mojego uśmiercenia, bo takowa wskazana mi osobiście również nie była.

Cytat:Nadmienię, iż w myśl Oskarżyciela, przedmiotem sporu nie jest to, czy Oskarżony poinformował mnie o zamiarach zastrzelenia, ale to iż nie poinformował mnie o możliwości odwołania się od jego decyzji.

Proszę, by oskarżony ustosunkował się tylko do tych dwóch wypowiedzi.

(31.08.2016, 12:55:07)Maciej Kamiński link napisał(a):Sądzie o Odpowiednim Wzroście, za pozwoleniem - jeżeli świadek w następnej odpowiedzi nie zdecyduje się ujawnić wiadomości, o których wspominam, chciałbym je zaprezentować w kolejnym poście jako dowód.

Zezwalam, by rzeczone wiadomości zostały włączone do materiału dowodowego. Proszę o ich zaprezentowanie.

Pouczam świadka, że wypowiedzi, zgodnie z elementarnymi zasadami słowa pisanego, należy umieszczać w jednym poście.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep

Wiadomości w tym wątku
K/5/2016 - przez Alberto Carlos de Médici y Zep - 27.08.2016, 18:11:53

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości