04.09.2016, 14:30:54
(04.09.2016, 13:46:04)Frederick Hufflepuff link napisał(a):Słowa pana Hoenhaima są jednym z wielu przykładów i dowodów, że w wypowiedzi, której jestem twórcą, a którą Pan zacytował, jest niestety sporo prawdy. Szanuję obywateli Sarmacji i Księstwo jako kraj, nie mam nic przeciwko działalności tej jednej z najważniejszych i najaktywniejszych polskich mikronacji, ale mania wielkości mnóstwo osób, grup osób i państw zgubiła.Poproszę zatem o te inne przykłady. Ja ogólnie nie zauważam, by Bialenia była jakoś mocniej omawiana w KS, szczególnie ostatnio. Jak dla mnie to stan perfekcyjny by przy dobrej woli obu stron rozpocząć zbliżenie. Ale... jak czytam argumentację Andrzeja, czy Pańską, to nie wiem... czy Wam w ogóle zależy? Miejmy też swiadomość różnicy - Pan, czy Andrzej, jesteście mieszkańcami, którzy na swój kraj oddziałują w stopniu znacznym, pan Hoenhaim w KS nie oddziałuje w stopniu większym. Przejmowanie się słowami jednej osoby to oznaka, IMO, słabości, a wiem, że wszak Wy słabi nie jesteście. Po cóż więc?
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Książę Sarmacji, Król Hasselandu i Sclavinii, etc. etc.
Robert Fryderyk
Książę Sarmacji, Król Hasselandu i Sclavinii, etc. etc.