04.09.2016, 15:59:23
W sumie całkowicie zgadzam się z Maciejem i w dużej części z RCA... Nie ma sensu na jakieś "wielkie reakcje" tylko dlatego, że ktoś, gdzieś napisał sobie, zresztą całkowicie bezpodstawnie "mikroświatową domeną kloningu". Do tego gość to powiedział w konkretnej sytuacji (wyniki rankingu "aktywności" w których RB osiągnęła "lepszy" wynik niż Sarmacja) - czyli jakaś frustracja kogoś, kto nie pała sympatią do naszego v-kraju (jak chyba większość, a przynajmniej spory procent tamtejszego towarzystwa), a do tego wyraźnie "podnieca" się jakimś wyliczeniami ilości postów.
Mając więcej "ludności" przypadkiem osiągnęli gorszy "wynik" - zdarza się, a do tego faktycznie nie świadczy o niczym - bo rację tam mają ci co twierdzą, że liczy się pewien całokształt, a nie prosta liczba postów. Post, postowi nie równy - bo trzyznakowy głos w paramencie ("ZA.") to w takim "rankingu" tyle samo co rozbudowana wypowiedź na 2000, 5000 czy więcej znaków opatrzony jeszcze ilustracjami,które trzeba wykonać lub przynajmniej znaleźć i obrobić. Faktem jest, że aktywnych obywateli mają od nas więcej i nie wiem co niektórych tak frustruje czytając takie "rankingi", że zaczynają przypisywać innym jakieś "klony"? No, ale Internet jest pełen sfrustrowanych czymkolwiek baranów... gdyby człowiek miał na każdych reagować i przejmować się co tam sobie bredzą to by chyba też zgłupiał.
Natomiast zgodzę, się z Tobą, że przejmowanie się każdą nieprzychylną wypowiedzią (byle kogo i bredzącego od rzeczy) to oznaka słabości. My wiemy, że do kloningu nie dopuszczamy... choć oczywiście 100% "systemy ochronne" nie istnieją (nie sądzę, by mieli je w KS - bo to niemożliwe) i to jest najważniejsze. A co sobie myśli ktoś tam w Sarmacji... mnie to guzik obchodzi.
Mając więcej "ludności" przypadkiem osiągnęli gorszy "wynik" - zdarza się, a do tego faktycznie nie świadczy o niczym - bo rację tam mają ci co twierdzą, że liczy się pewien całokształt, a nie prosta liczba postów. Post, postowi nie równy - bo trzyznakowy głos w paramencie ("ZA.") to w takim "rankingu" tyle samo co rozbudowana wypowiedź na 2000, 5000 czy więcej znaków opatrzony jeszcze ilustracjami,które trzeba wykonać lub przynajmniej znaleźć i obrobić. Faktem jest, że aktywnych obywateli mają od nas więcej i nie wiem co niektórych tak frustruje czytając takie "rankingi", że zaczynają przypisywać innym jakieś "klony"? No, ale Internet jest pełen sfrustrowanych czymkolwiek baranów... gdyby człowiek miał na każdych reagować i przejmować się co tam sobie bredzą to by chyba też zgłupiał.
(04.09.2016, 14:30:54)RCA link napisał(a):Jak dla mnie to stan perfekcyjny by przy dobrej woli obu stron rozpocząć zbliżenie. Ale... jak czytam argumentację Andrzeja, czy Pańską, to nie wiem... czy Wam w ogóle zależy?Nie wiem czy zależy... Sądzę, że jakieś zbliżenie RB-KS jest po prostu mało prawdopodobne i realne. Za wiele nas dzieli, a i przeszłe zatargi nie pomogą. Kiedyś próbowałem i nic z tego nie wyszło - obie strony są tak od dawna zacietrzewione, że nie odpuszczą na krok.
Natomiast zgodzę, się z Tobą, że przejmowanie się każdą nieprzychylną wypowiedzią (byle kogo i bredzącego od rzeczy) to oznaka słabości. My wiemy, że do kloningu nie dopuszczamy... choć oczywiście 100% "systemy ochronne" nie istnieją (nie sądzę, by mieli je w KS - bo to niemożliwe) i to jest najważniejsze. A co sobie myśli ktoś tam w Sarmacji... mnie to guzik obchodzi.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.