17.09.2016, 13:52:20
Proponuję jeden ruch - mieć ich w 4 literach... jak zawsze. Czy to nie raz już pisałem, że żadne "zbliżenie" z nimi nie jest możliwe (choć osobiście by mi nie przeszkadzało - ale nie w takim "klimacie") oni byli i są zadufani w sobie, gdy tylko przypadkiem "przegrali" w jakimś durnym i o niczym nie świadczącym "rankingu" to zaraz zaczynają bredzić o jakiś "klonach" i innych typowych dla nich pierdołach.
Olać to towarzystwo i tyle... Jakakolwiek reakcja na takie brednie pokazuje, że traktujemy poważnie to co bredzą... Pytam się: Po co? Szczekali, szczekają będą szczekać na RB... no, ale karawana jedzie dalej. I tyle mojego w tej materii.
Olać to towarzystwo i tyle... Jakakolwiek reakcja na takie brednie pokazuje, że traktujemy poważnie to co bredzą... Pytam się: Po co? Szczekali, szczekają będą szczekać na RB... no, ale karawana jedzie dalej. I tyle mojego w tej materii.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.