17.09.2016, 19:53:10
Wybacz RCA... krótko bo z telefonu na urlopie. Ile razy będziecie w tej całej Sarmacji tłumaczyć wyskoki "jednym człowiekiem"? To może po prostu zaprezentujcie stanowisko Waszego Rządu - takie oficjalne itd. Nikt w RB to Wam w tyłek wchodzić nie będzie...
Chcecie to jakoś usankcjonować i ustalić - to opublikujcie oficjalne stanowisko Sarmacji, a wtedy wyskoki Waszych pojedynczych obywateli będą traktowane jako głosy jednostkowe czy głosy opozycji w stosunku do rządu. Ale najpierw jak napisałem: OFICJALNE STANOWISKO RZĄDU SARMACJI. Ja nie jestem wrogiem współpracy... choć sceptykiem i czekam właśnie na takie oficjalne stanowisko - wtedy będę wiedział co o tej calej Sarmacji sądzić i stosunku jej do RB myśleć.
Chcecie to jakoś usankcjonować i ustalić - to opublikujcie oficjalne stanowisko Sarmacji, a wtedy wyskoki Waszych pojedynczych obywateli będą traktowane jako głosy jednostkowe czy głosy opozycji w stosunku do rządu. Ale najpierw jak napisałem: OFICJALNE STANOWISKO RZĄDU SARMACJI. Ja nie jestem wrogiem współpracy... choć sceptykiem i czekam właśnie na takie oficjalne stanowisko - wtedy będę wiedział co o tej calej Sarmacji sądzić i stosunku jej do RB myśleć.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.