29.04.2014, 22:07:59
Szanowny Marszałku,
Czy kontynuując rozmową i odpowiadając poprzednikom dopuszczam się złamania Regulaminu Parlamentu?
Faktycznie, gdyby tak myśleć, to nic nie miałoby sensu. Jednak jest różnica między tworzeniem czegoś na serwerze, a później wykorzystać to poza serwerem. Ze względu, że to one wyznaczają granice mikronacji tworzą one zamknięty i wyizolowany system, gdzie poza nim nie istnieje nic. Jest nicość. To tak, jakbyśmy byli na jednej planecie, ale nie moglibyśmy wyjść poza atmosferę. To co uda się Nam wykonać wewnątrz tego świata, to oznacza że jest to możliwe. A to co będziemy próbować zrobić poza granicami, nie uda Nam się. Tak to jest właśnie z tworzeniem wojska. Posiadamy go, dobrze zorganizowaną, dużo włożono tutaj serca i pracy. Szanuję to, jednak nie wykorzystamy tego gdzie indziej.
Oj, chyba nie jestem godzien abym Pańskie przejmował obowiązki. Właśnie, ani nawet gotowy, nie mający żadnego poparcia. Mnie zdejmą z urzędu prędzej, niż Pana.
Czy kontynuując rozmową i odpowiadając poprzednikom dopuszczam się złamania Regulaminu Parlamentu?
Cytat:Tak "drobna" uwaga... wojsko istnieje tylko w opisie - to prawda, tylko że wszystko istnieje tylko w opisie czyli faktycznie nie istnieje. Czym się różni wojsko i podpisywane sojusze w systemie opisowym od tego co Ty proponujesz czyli "umowa na wywóz śmieci" bo te śmieci też nie istnieją. Jedno i drugie jest równie bezsensowne... podobnie jak produkcja czegoś co istnieje w formie opisu/obrazka, dom istniejący w formie opisu, ba sam Wolnograd i Bengazi to istnieje tylko w formie opisu i miejsca na mapie. W ten sposób można dojść tylko do wniosku, że właściwie cała zabawa w v-państwo jest zupełnie bezsensowne bo istnieje tylko w opisie.
Faktycznie, gdyby tak myśleć, to nic nie miałoby sensu. Jednak jest różnica między tworzeniem czegoś na serwerze, a później wykorzystać to poza serwerem. Ze względu, że to one wyznaczają granice mikronacji tworzą one zamknięty i wyizolowany system, gdzie poza nim nie istnieje nic. Jest nicość. To tak, jakbyśmy byli na jednej planecie, ale nie moglibyśmy wyjść poza atmosferę. To co uda się Nam wykonać wewnątrz tego świata, to oznacza że jest to możliwe. A to co będziemy próbować zrobić poza granicami, nie uda Nam się. Tak to jest właśnie z tworzeniem wojska. Posiadamy go, dobrze zorganizowaną, dużo włożono tutaj serca i pracy. Szanuję to, jednak nie wykorzystamy tego gdzie indziej.
Cytat:Chyba, że jest pan Ataman chętny na zastąpienie mnie? Na spędzanie codziennie (a nie, gdy akurat sytuacja wewnętrzna jest sprzyjająca i ma się chęć) długiego czasu na forum i pilnowanie, żeby komuś nie odbiło i żeby wszystko dobrze szło.
Nie jeden kraj uznawany przez wszystkie znaczniejsze mikronacji upadł po krótkim okresie, bez zrobienia czegokolwiek znaczącego wewnątrz. I co państwa te miały z tego międzynarodowego uznania i poparcia?
Oj, chyba nie jestem godzien abym Pańskie przejmował obowiązki. Właśnie, ani nawet gotowy, nie mający żadnego poparcia. Mnie zdejmą z urzędu prędzej, niż Pana.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![[Obrazek: fmg07.jpg]](http://i68.tinypic.com/fmg07.jpg)
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
![[Obrazek: fmg07.jpg]](http://i68.tinypic.com/fmg07.jpg)
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości