22.09.2016, 17:25:55
(22.09.2016, 17:15:33)Fiodor Swirydiuk link napisał(a):Czemu zrezygnowałeś z walki z Hasselandem i Wspólnotą?Negatywne emocje niczego nie zmienią i nie pomogą Bialenii. Chcę zostać prezydentem i realizować wizję polityki, którą opisałem w programie. Nie zdelegalizuję WR i nie wypowiem unii Hasselandowi, bo to nie byłoby zgodne z racją stanu. Będę realizował politykę bialeńską, również podejmując współpracę z WR i Hasselandem. Ale na uczciwych zasadach. Czyż nie o to powinno nam chodzić?
(22.09.2016, 17:15:33)Fiodor Swirydiuk link napisał(a):co może zmienić głos na kandydata? Nic. Natomiast głos pusty pokazuje, że obywatele mają dość. Że trójkąt WR-BPD-Upadająca co chwila partia może być przerwany! Jeśli nie dziś, to jutro!Jeśli moja prezydentura nie jest dla Ciebie alternatywą dla obecnego stanu, to co nią jest? Stan wyjątkowy, aresztowania bez wyroku i wojna z Sarmacją?
Ale jestem otwarty na Twoje sugestie, bo z Twoim zdaniem się liczę. Co proponujesz?
(22.09.2016, 17:15:33)Fiodor Swirydiuk link napisał(a):gdyby Andrzeju mi nie odebrali korzystania z czynności, to teraz co mam czynić, jak nie walczyć w imię swojej zielonej ojczyzny?Walczyć w bitwie, która może coś zmienić, a nie walczyć z wiatrakami, Fiodorze!
N.N