Obywatelu! Tylko głos pusty pozwoli ci być wolnym!
Cytat:To co jest racją stanu? Jak powiem, że racją stanu będą marchewki to dołączą do nas marchewki i ich nie wywalimy?
Racja stanu to interes państwowy. W interesie Bialenii jest stowarzyszenie z Hasselandem, ponieważ wspólnie tworzymy najaktywniejszy (dane na sierpień 2016) kraj na Pollinie,wymieniamy się pomysłami oraz wspólnie je realizujemy.
Fakt, w pewnym momencie za bardzo daliśmy sobie wejść na głowę, niemalże cała władza należała do Hasselandczyków. Ale przecież obecnie już tak nie jest. Gdy ja zostanę prezydentem, to nie będzie mowy o wywyższaniu którejkolwiek z grup, o jakiejś nadreprezentacji. Wszyscy obywatele są równi.

Cytat:Ja napisałem, że chcecie tego samego.
Ale to czego chcemy, to akurat nie jest sfera domysłów i objawień pozazmysłowych, ponieważ każdy z nas był już prezydentem. Czy sugerujesz, że pomiędzy prezydenturą moją, a Eddarda nie było żadnych różnic? :o

Cytat:Chcę wolności, którą mi odebrano.
I zwrócono, przyznając się do błędu... Kto obecnie ogranicza Twoją wolność? Czy mogę Ci jakoś pomóc?

Ja rozumiem bunt i wszystko. Ale jeśli nie zaproponujesz konkretnych zmian, to nic nie będziemy mogli Ci pomóc. Póki co zaproponowałeś zniesienie wymagań na urząd sędziego. Co dalej?

Cytat:Jak mam walczyć bez broni?
Prawo głosu utraciłeś czasowo z własnej winy, musisz to przyznać.

N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości