Obywatelu! Tylko głos pusty pozwoli ci być wolnym!
(22.09.2016, 20:49:18)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Racja stanu to interes państwowy. W interesie Bialenii jest stowarzyszenie z Hasselandem, ponieważ wspólnie tworzymy najaktywniejszy (dane na sierpień 2016) kraj na Pollinie,wymieniamy się pomysłami oraz wspólnie je realizujemy.
Fakt, w pewnym momencie za bardzo daliśmy sobie wejść na głowę, niemalże cała władza należała do Hasselandczyków. Ale przecież obecnie już tak nie jest. Gdy ja zostanę prezydentem, to nie będzie mowy o wywyższaniu którejkolwiek z grup, o jakiejś nadreprezentacji. Wszyscy obywatele są równi.

Zgodzę się.

(22.09.2016, 20:49:18)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Ale to czego chcemy, to akurat nie jest sfera domysłów i objawień pozazmysłowych, ponieważ każdy z nas był już prezydentem. Czy sugerujesz, że pomiędzy prezydenturą moją, a Eddarda nie było żadnych różnic? 

Różnica była, ale teraz macie praktycznie ten sam program.

(22.09.2016, 20:49:18)AndrzejSwarzewski link napisał(a):I zwrócono, przyznając się do błędu... Kto obecnie ogranicza Twoją wolność? Czy mogę Ci jakoś pomóc?

Ja rozumiem bunt i wszystko. Ale jeśli nie zaproponujesz konkretnych zmian, to nic nie będziemy mogli Ci pomóc. Póki co zaproponowałeś zniesienie wymagań na urząd sędziego. Co dalej?

No nie wiem, Sąd?
A może zmniejszenie kompetencji parlamentu ws. stanu wyjątkowego?

(22.09.2016, 20:49:18)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Prawo głosu utraciłeś czasowo z własnej winy, musisz to przyznać.

Bo straciłem rangę obywatela hasselandzkiego (który został mi przyznany po napisaniu tam jednego postu xD) i usuwaniu moich postów. Postanowiłem walczyć.

Cytat:Czy to referendum nie uświadomiło Tobie, że w swoich bredniach jesteś osamotniony? Jakie masz poparcie dla swoich w kółko powtarzanych jak mantrę bzdetów? Skompromitowana i żałosna Alex, jakiś Twój koleś z Aba-coś tam i kto jeszcze?
Czy całe twoje życie w tym v-kraju nie uświadomiło tobie, że armia jest na potrzebna jak do koziej dupy trąbka? Jakie masz poparcie obrażając ciągle innych? Skorumpowany policjant, twoi kolesie z Haszyszlandu i typek od mapek.

Cytat:Nikt Tobie niczego nie odebrał - To Twoje głupie i powszechnie na internetowych forach nieakceptowane zachowanie, za które w sumie na większości tych for byś wyleciał na zbity pysk bez żadnej dyskusji - spowodowało czasowe ograniczenie Tobie tutaj uprawnień... A i tak nie narzekałbym na sędziego, bo kare dostałeś z "najniższej półki".
Idź filozofuj gdzieś indziej, bo pogrążasz tak Rozum i Godność Człowieka, że gdyby nawet idiotyczny czytelnik wykopu by się o tobie dowiedział, to by cię na ulicy zwyzywał za takie poważne podejście do życia. Państwa nienawidzę, ludzi nienawidzę, zabawy nienawidzę. Takie masz motto?  >Tongue
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości