26.09.2016, 18:46:23
![[Obrazek: blue-podium-man-md.png]](http://www.clker.com/cliparts/s/U/t/3/r/8/blue-podium-man-md.png)
DEBATA PREZYDENCKA
Październik 2016
Andrzej Swarzewski vs. Eddard Noqtern
Październik 2016
Andrzej Swarzewski vs. Eddard Noqtern
Starcie czas zacząć!
[justify]Dobry wieczór! Witam Państwa bardzo serdecznie na debacie dwóch kandydatów na Prezydenta Republiki Bialeńskiej.
Przede wszystkim pragnę powitać dwójkę, która rywalizuje ze sobą o ten najważniejszy urząd w państwie: Andrzeju, Eddardzie - dziękuję za wyrażenie chęci uczestnictwa w tym wydarzeniu.
Mam głęboką nadzieję, że dzisiejsza debata pozwoli wyborcom zdecydować, na kogo powinni oni oddać swój głos. Wierzę, że Prezydentem RB zostanie ten lepszy; choć nie mam żadnych wątpliwości, że obaj kandydaci dobrze spełnią się sprawując ten urząd.
Zanim zaczniemy oficjalną część i pojawią się pierwsze pytania, proszę Andrzeja oraz Eddarda o krótkie przedstawienie siebie i swojej kandydatury. Pierwsze pytania skieruję do Was o godzinie 19.
Chciałbym również zwrócić się do obserwatorów: proszę, aby podczas debaty nikt nie wypowiadał się bez mojej zgody. Na to przyjdzie czas. [member=56]Macieju[/member], byłbym wdzięczny, gdybyś pomógł mi tego dopilnować.[/justify]
Powodzenia!
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski