Eddard Noqtern na Prezydenta RB - program
(28.09.2016, 16:31:00)Tadeusz Krasnodębski link napisał(a):Liczyłeś na głosy członków ZSPB, której Liderem jest właśnie Iwan. Napisałeś do niego w tej sprawie. Co więcej, zaznaczyłeś, że w zamian mogą zasiadać w Rządzie
Nieprawda. Smile Szkoda, że Iwan nie pozwolił ujawnić tej rozmowy, przez co możecie teraz kłamać...
Zapytałem Iwana, czy socjaliści wystawią swojego kandydata. Odpowiedział, że nie więc zaproponowałem współpracę. Miałem na myśli publiczne poparcie dla mojej kandydatury, a nie 4 głosy. Publiczne poparcie różnych partii dla kandydatów miało już wcześniej miejsce we wcześniejszych wyborach. Wspomniałem o tym, że mogę dać Hewretowi stanowisko premiera już po tym, gdy Iwan zgodził się mnie poprzeć. Nie było to kupno głosu Hewreta, gdyż był on wówczas kandydatem. Zrezygnował dopiero później, z tego co powiedział, nie ze względu na nadzieję objęcia tego urzędu. A że ustępującego prezydenta będę chciał w rządzie pisałem w oficjalnym programie. Nawet się z nim nie zapoznaliście?..
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości