28.09.2016, 21:52:05
Wiem, że to państwo wirtualne, ale działa w ramach forum, które działa na standardowym skrypcie (zarządzanym przez osobę, która sie na tym zna) -> więc gdzie tu miejsce na informatyka ?? Pisanie oddzielnych skryptów działających obok forum mija się z celem czego wielkim przykładem jest e-gospodarka i v-mundial (zero zainteresowania) a napisanie dla samej satysfakcji napisania to fajne na początku, potem przychodzi zniechęcenie i cała radość tworzenia idzie sie bujać. Więc zamiast bawić się w pisanie skryptu dla v-państwa lepiej popisać dla firm, które za to dużo zapłacą a i satysfakcja większa, bo to czemuś służy, a nie jest sobie a muzom.
Próbowałem zachęcić towarzystwo do zabawy w gospodarkę, ale zainteresowania brak, pomocy brak więc i zapał minął. Dzisiaj już podchodzę do tematu na chłodno... co jest zostało, ale żeby coś nowego tworzyć , rozwijać .... przeszło minęło. A polityka mnie nie rajcuje ... za dużo w życiu przeszedłem i obecnie mam jej serdecznie dosyć. Jedynie co sprawdzam to czy jeszcze jesteśmy w realowej Polsce czy może już w innym kraju i czy emerytura wpływa na czas.
Reasumując -> informatyk w RB nie jest potrzebny czy za pieniądze czy za friko.
Próbowałem zachęcić towarzystwo do zabawy w gospodarkę, ale zainteresowania brak, pomocy brak więc i zapał minął. Dzisiaj już podchodzę do tematu na chłodno... co jest zostało, ale żeby coś nowego tworzyć , rozwijać .... przeszło minęło. A polityka mnie nie rajcuje ... za dużo w życiu przeszedłem i obecnie mam jej serdecznie dosyć. Jedynie co sprawdzam to czy jeszcze jesteśmy w realowej Polsce czy może już w innym kraju i czy emerytura wpływa na czas.
Reasumując -> informatyk w RB nie jest potrzebny czy za pieniądze czy za friko.